Altres serveis

SERVEI DE PODOLOGIA

L'estat dels peus de la gent gran ha de ser motiu d'especial atenció i preocupació en la tercera edat. A la podologia per a gent gran es requereix un tractament especial; en la maduresa el pas dels anys té un impacte molt característic en els peus i entre els pacients majors és comú trobar unes malalties i símptomes molt similars.

Els pacients de la tercera edat pateixen una sèrie de problemes característics comuns d'aquesta etapa de la vida, com a peu diabètic, ungles encarnades, ulls de poll ...

Per tot això al Residencial Sant Sebastià oferim un servei de Podologia, a tots els residents que ho sol·licitin perquè puguin tenir cura dels seus peus per part de professionals especialistes.

 

SERVEI DE RECEPCIÓ I ADMINISTRACIÓ

El Residencial Sant Sebastià disposa d’un servei de recepció tots el dies de l’any de 8:00h a 21:00 ininterrompudament.

 

SERVEI DE PERRUQUERIA

El Residencial Sant Sebastià disposa d’una àmplia perruqueria situada a la 2ª planta, amb perruquera pròpia i amb un ampli horari de dilluns a dissabte.

 

servei capella

ASSISTÈNCIA RELIGIOSA

En el Residencial Sant Sebastià disposem d’una capella, situada a la 3ª planta on cada 15 dies el mossèn del poble hi celebra la missa.

Tots els residents que ho desitgin poden anar a missa i rebre la comunió sense la necessitat de desplaçar-se a l’església del municipi d’Alcarràs.